Почистване и Извозване на отпадъци

На стари мебели и отпадаци от мази, гаражи, тавански и др. помещения
Обади се: 0898290508

Предстои Ви ремонт и искате да почистите и подготвите дома си. Намислили сте да бутнете някоя стена или да смените плочки в банята. Желаете да се отървете от огромното количество стари мебели. За съжаление, не разполагате с необходимото свободно време, за да го направите, тъй като сте затрупани от работа и лични ангажименти. Или пък не знаете как точно трябва да се случи извозването на отпадъците и старите вещи.

Почистването на мазе, таван или гараж е една от най-мръсните и трудоемки задачи в областта на хамалските услуги и не е по силите и възможностите на всеки.

Оставете на професионалистите да се погрижат за всичко!

Пренасяне на дома
Извозване на мебели, бяла техника

Когато трябва да се изхвърлят строителни материали, мебели и бяла техника, трябва да се спазват определени правила и норми. Не могат просто да бъдат изхвърляни в контейнерите за битова смет. Бялата техника трябва да се изхвърля на специално обособените за целта сметища за депониране, където ще бъде рециклирана. Важно е да не се изхвърля заедно с останалия битов отпадък, тъй като съдържа редица вредни вещества, които могат да навредят сериозно на околната среда и здравето на човека, ако не бъдат изхвърлени и преработени правилно.

Всичкото това се отнася не само за електроуредите и бялата техника, но и за мебелите. Старите мебели също трябва да бъдат рециклирани и обработени по правилен начин.

Преместване на офис
Изхвърляне на отпадъци

Фирмата извършва услуги по почистване, натоварване и извозване на строителни и битови отпадъци на територията на гр. Варна, околните градове и села.

Строителни отпадъци са инертни материали, като бетон, плочки, камъни, пръст, керемиди и др. подобни, невключващи гниещи найлонови и пластмасови предмети.

Ние предлагаме услуги като:

  • Почистване, пълнене в чували и изнасяне на строителни отпадъци от Вашия дом или офис след ремонт.
  • Товарене и транспорт до сметище с включена такса смет.
  • При насипни отпадъци - извозване със самосвал.

Единственото, което е необходимо е да направите предварителна заявка на телефон 0898290508.

Пренасяне на оборудване и техника
Почистване мази тавани и др помощения

Почистване на мази, тавани и др. помещения без компромис в качеството.

Можете да се възползвате от услугата и да се отървете от всякакви стари дървении, мебели, буркани, отломки и други подобни предмети, които Ви заемат ценно пространство у дома.

Решихме да подготвим бригада с транспорт за бърза реакция при почистване на тавани и мазета във Варна и съседните населени места. В рамките на града реагираме от два до шест часа!

Събираме ненужните мебели, вещи, багаж, отпадъци,техника и други непотребни за Вас неща, натоварваме ги на специализирано превозно средство и ги извозваме до депа за отпадъци.

Било то частично или цялостно, с или без изхвърляне, ние ще ви помогнем да си спестите досадното и неприятно ровене в ненужните и изоставени прашасали мебели, вещи, багаж. Ако ви е необходимо празно и почистено жилище при предстоящ ремонт или предстоящо преместване, нашите момчета ще изнесат и извозят всичко ненужно. Ще изметат и почистят.

Обади се за безплатна оферта
0898290508

В Хамали Краси предлагаме основно почистване на всякакви помещения от битов и строителен отпадък на територията на Варна и близките населени места.

Възползвайки се от нашите услуги ще си спестите всичкото време, усилия и нерви, които би Ви коствало собственоръчното изхвърляне на стари мебели.

Ние от Хамали Краси действаме бързо и отговорно!

Всички боклуци, трупани с години ще бъдат демонтирани, разпределени, изнесени от помещението бързо и сигурно. След това Всички натрошени и демонтирани мебели, както и строителни отпадъци ще бъдат натоварени в специализирани транспортни средства и извозени до подходящо депо при спазване на съответните норми и изисквания.

Често задавани въпроси

Къде се изхвърлят строителните отпадаци?

To change - Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на другоTo change - Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на друго

Трябва ли да предоставя торби, човали или др?

To change - Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на другоTo change - Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на друго

Как ще извозите отпадаците?

To change - Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на другоTo change - Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на друго