Кърти, чисти, извозва

КъртенеПри всеки един частичен или основен ремонт, при всяко едно усвояване на жилищна площ, ремонт на баня и всичко, свързано с преустройване на Вашето жилище, се налага къртене. Ние Ви предлагаме нашите професионални услуги, защото знаем, че имаме достатъчен опит, професионално оборудване, както и необходимите умения и тънкости относно тази нелека задача. Можем да се справим с всичко – къртене на бетон, тухла, плочки, мозайка. Това е една от трудоемките услуги в строителството и ремонта, с която не всеки би могъл да се справи. Ние Ви съветваме да не рискувате сами, тъй като има възможност да повредите здрави машини, ако те не бъдат използвани правилно. Затова разчитайте на нас и ние ще Ви докажем, че можете да бъдете спокойни.

Често биваме търсени именно за демонтажи, свързани с къртене на бетон, което е основата за облика на едно жилище. Най-желаните услуги са свързани с усвояване на части от жилищната площ. Често сме ангажирани също и с ремонт на баня, качествено и бързо сваляме плочки, мозайки, фаянс, теракот, демонтираме остъклени конструкции от метал и дърво, разширяваме отвори за врати и прозорци.

Какъвто и проблем да имате, каквито и идеи да Ви хрумват, можете да разчитате на нас, когато имате нужда от къртене.

За къртене на стени и други строителни услуги, Свържете се с нас

Разбира се, не сме забравили, че тази услуга е съпроводена с много мръсотия, отпадъци, прах и се налага извозване и почистване непосредствено след работния процес. Това също е част от услугата и ние няма да ви натоварваме в никакъв случай с нея. Всяка една фирма за къртене, трябва да предлага тази услуга и трябва да може професионално да се справи с нея, използвайки здрави чували, лопати и др. Ние сме инструктирани да вършим работата си качествено. Нашите работници са професионалисти в работата си, екипирани са добре, използват плътни ръкавици, каски и здрави гащеризони. Доверете се на опита и уменията ни и ние ще Ви докажем, че можете да разчитате на нас.