Професионални и бързи хамалски услуги за Варна

Бързо, качествено и надеждно пренасяне на мебели, техника и всякакво оборудване
Обади се: 0898290508
Хамали
Професионални услуги

Благодарение на дългите години усърдна работа, ние от Хамали Краси, можем да се похвалим с опита, който натрупахме в сферата на хамалските услуги, както и с професионализма, който изградихме през годините. Днес извършваме разнородни услуги за нашите клиенти:

Пренасяне на дом
Пренасяне на дома

Защо да изберете нас, ако Ви предстои местене на дома?

Преди всичко правим безплатен оглед на Вашия дом, в удобно за Вас време, като целим да се запознаем с всички обекти, които ще се транспортират. За да е максимално комфортно за нашите клиенти, предлагаме опаковане и разопаковане, демонтаж и монтаж, сглобяване и разглобяване на мебели. Разполагаме с кашони, чували и всички необходими инструменти за работа, осигуряващи безопасно преместване на Вашите вещи. Можем да преместим целия Ви дом. Опаковаме внимателно електрически уреди, независимо от техния размер, черна и бяла техника, мебели, друго обзавеждане, както и по-малки предмети.

Повече информация
Преместване на офис
Преместване на офис

Опаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на друго, би могло да се превърне в огромна трудност за работния процес в една фирма. Ние от Хамали Краси, Ви предлагаме нашата помощ, защото сме професионалисти и знаем, че ще улесним, цялото преместване, без това да се отрази на работата Ви. Можем да преместим всичко – машини, офис техника, офис консумативи, архиви, офис мебели. Разчитайте на нас и за демонтиране, разглобяване, опаковане.

Повече информация
Обади се за безплатна оферта
0898290508
Защо нас
Опаковане

Опаковане и обезопасяване на Вашите предмети, за да не се надраскат или повредят по време на транспортирането.

Конкурентни цени

Предлагаме качество и професионализъм на високо ниво, при това на цени, които са едни от най-конкурентните на пазара.

Бързина

Работим всеки ден, без почивка и можем да осигурим бързо пренасяне в целия град и област за по малко от ден.

Мебели

Превозваме мебели из цялата страна. Разполагаме с камион, микробус и товарни коли в зависимост от количеството и големината на мебелите, които ще се пренасят.

Сперциално обурудване
Пиана, Каси и др.

Обърнете се към нас и ние ще транспортираме Вашето пиано сигурно и без никакви повреди. Също така имаме специално оборудване, с което да преместим тежките каси или сейфове

Повече инфо
Нестандартни товари

Преместването на тежки и обемисти предмити като джакузи, витрини и подобни е една нелека задача, с която не Ви препоръчваме да се опитвате да се справите сами.

Монтаж и Демонтаж

При пренасянето на мебели, най-трудоемоко и времеемко е тяхното демонтиране и следователно монтиране. Може да разчитате на нас, за да не се изгубят части или винтчета по пътя.

Коректност

От много години сме в сферата на хамалските услуги и транспорта. Имаме безброй доволни клиенти точно за това че не правим компромис с качеството и коректността към тях.

Обади се за безплатна оферта
0898290508
Често задавани въпроси

Колко струва едно преместване на дома?

Много зависи от количеството на мебели, техника и др. предмети които трябва да се преместят. Най често ползваните услуги за преместване са от 160 лв. но е най добре да ни се обадите за напълно безплатен и необвързващ оглед, за да можем да ви кажем точна цена.

За колко време можете да преместите дома ми?

Стараем се да завършим максимално бързо всяко едно преместване. Ако обемът на мебелите и предметите не е изключително голям, може да осъществим пренасянето и в рамките на няколко часа. Също така зависи дали се нуждаете от допълнителни услуги като монтаж, демонтаж и опаковане, които могат да забавят процеса.

Трябва ли аз да опаковам нещата?

Това зависи изцяло от Вас. Ако искате можете да си опаковате и приготвите вашите мебели и бяла техника: нашите работници ще ги натоварят на камиона / микробуса и преместят веднага в новият Ви дом / офис. Но ако имате нужда от професионално опаковане на най-ценните Ви вещи, или машини, можете да разчитате на нас.