Преместване на Дома и Апартамента

Преместване на ДомаДнес, в интензивния начин на живот, почти на всеки се налага поне веднъж да смени жилището с ново. Всяко едно преместване на дома е вълнуващо, но също така може да бъде истински стрес за едно домакинство, тъй като е свързано с изключително сериозна подготовка по отношение на опаковане, транспортиране, монтаж и демонтаж, като за всичко това е необходимо и много време.

Ние, от Хамали Краси, се научихме да разбираме нуждите и притесненията на нашите клиенти и можем да окажем пълно съдействие по преместването на Вашия дом. Знаем, че Вашите вещи нямат само материална, но и сантиментална стойност за Вас, затова подхождаме с грижа и индивидуално отношение към всеки един, който ни се е доверил.

Ние сме наели хора, които са инструктирани да пазят имуществото на клиентите по време на цялия прицес. Нашите служители са доказали своята честност и лоялност, затова можете да разчитате на тях за всичко, което Ви притеснява. Дискретни са и винаги са готови да се справят с всяка една по-сложна ситуация.

Прин нужда от преместване на дом или апартамент: Свържетесе с нас

Как работим?

Преди всичко правим безплатен оглед на Вашия дом, в удобно за Вас време, като целим да се запознаем с всички обекти, които ще се транспортират. За да е максимално комфортно за нашите клиенти, предлагаме:

  • безплатен оглед,
  • опаковане и разопаковане,
  • демонтаж и монтаж, сглобяване и разглобяване на мебели
  • бързо, качествено и безопасно пренасяне.

Разполагаме с кашони, чували и всички необходими инструменти за работа, осигуряващи безопасно преместване на Вашите вещи. Можем да преместим целия Ви дом. Опаковаме внимателно електрически уреди, независимо от техния размер, черна и бяла техника, мебели, друго обзавеждане, както и по-малки предмети. В базата си разполагаме с бусове, камиони и при необходимост тир. Ние съчетаваме всички необходими дейности, свързани с едно преместване – от разглобяването и опаковането на вещите, до почистване, осъществяване на дребни ремонти и доставяне, разопаковане и сглобяване на пренесените вещи на новото място. Нашите клиентите не участват в тежката работа по пренасянето на дома, защото ние мислим за всичко.