Преместване на Офис

Преместване на ОфисОпаковането, местенето и подреждането на офис от едно място на друго, би могло да се превърне в огромна трудност за разботния процес в една фирма. Ние от Хамали Краси , Ви предлагаме нашата помощ, защото сме професионалисти и знаем, че ще улесним, цялото преместване на вашия офис, без това да се отрази на работата Ви. Фирмите, които се обръщат към нас са както малки, така и големи. Без значение от сферата Ви на дейност, ние местим както малки офиси, така и цели бизнес сгради. Разчитайте на услугите ни, когато искате да спестите време, труд, нерви и усилия. Ако заложите на нашите професионалисти, те ще организират цялостния процес по преместването на Вашия бизнес, ще Ви осигурят спокойствие и ще се съобразят с времето, с което разполагате.

Можем да преместим всичко – машини, офис техника, офис консумативи, архиви, офис мебели. Можете да разчитате на нас и за демонтиране, разглобяване, опаковане. Ако все пак решите сами да се справите с това, ние можем да ви предоставим кашони, чували и други необходими опаковъчни материали, подходящи за Вашето оборудване.

Ние имаме над 15 години опит в преместване на офиси и тяхното оборудване, нашите огледи са абсолютно безплатни. Те се осъществяват в удобно за Вас време. Внимателно разглеждаме обектите, които ще се местят. Ако се налага преместване на големи машини и оборудване, взимаме мерки на вратите, стълбището и прозорците, за да преценим най-удачния начин на изнасянето им от помещението.

За безсплатен оглед на вашия офис и офета, свържете се с нас: Контакти

След оглед и запознаване със стария и новия обект, предварително изготвяме маршрута до най-малката подробност. Маркират се места за паркиране, така че да е максимално близо и удобно. Уточняваме колко служители ще са нужни за едно ефективно преместване. Нашите служители са обучени да носят отговорност в работата си. Те ще се съобразят с Вашето време, с Вашите предпочитания и ще пренесат офиса Ви сигурно и без никакви щети и поражения. Гарантираме Ви, че всяка една част от Вашето оборудване ще бъде пренесена без абсолютно никакви наранявания или повреди. Доверете се на опита ни и ние ще Ви докажем, че можете да разчитате на нас.