Пиана, каси и специални товари

Преместване на пианоПреместване на пиано е една нелека задача, с която не Ви препоръчваме да се опитвате да се справите сами. Обърнете се към нашите услуги и ние ще транспортираме Вашето пиано сигурно и без никакви повреди. Наясно сме с факта, че между човек и неговия музикален инструмент има силна сантиментална връзка, наясно сме и в буквален смисъл колко скъп би могъл да бъде подобен музикален инструмент.

Затова подхождаме към подобни случаи с особено внимание, отговорност и в същото време сме уверени, че можете да разчитате на нас. Ние познаваме добре рисковете, които крие преместването на толкова скъп и голям музикален инструмент по тесни стълбища и коридори. Затова и често сме търсени именно за подобен тип услуги. Защото познаваме тънкостите, отчитаме ги и умеем да избегнем рисковете. Първо внимателно опаковаме всеки един музикален инструмент, така че да няма никакъв риск от надраскване или външна повреда. Наясно сме, че пиано не трябва да се накланя на една страна при преместването, защото рискът то да бъде съсипано е прекалено голям. Обикновено пиана не се събират в обикновени асансьори и затова е необходим екип от професионални хамали, които знаят много добре всички подробности по процедурата. Разчитайте на нашите служители. Те са с опит и разполагат с необходимите инструменти и оборудване в случай, че се наложи изнасяне на пианото през прозореца.

Ако се нуждаете да пренесете пиано, каси или сейфове, може да разчитате на нас: Контакти

Добре е да имате предвид, че независимо дали вашето пиано се мести от професионалисти, или не, то винаги след преместване ще има нужда от акордиране.

Местенето на специални товари като пиана, други музикални инструменти, каси, е един прецизен процес и той изисква да бъде направен качествено. Разчитайте на Хамали Краси и бъдете абсолютно спокойни, че ние ще пренесем Вашите вещи без никакви неприятни последици. Ние имаме опита, желанието и сме прецизни в работата си.