Транспротни услуги Варна

Бързи транспортни услуги за Варна и страната.
Обади се: 0898290508

Ние от Хамали Краси Ви предлагаме да се възползвате от нашите професионални услуги, ако се налага да изместите своя дом или офис в цялата страна. Предлагаме безплатен оглед и имаме опита и оборудването да преместим всяка една Ваша вещ до всяка точка в страната. Нашите служители ще огледат всичко, което трябва да се премести, ще определят възможно най-добрия маршрут до града, до който ще се извозват, след което внимателно ще опаковат всяка една вещ, съгласно всички стандарти, така че Вие да не се притеснявате нито за минута.

Транспорт с бус, камион и др

Ако се нуждаете от надежден транспорт на багаж, мебели, оборудване и други, предлагаме транспорт с:

Камион с падащ борд
Камион с падащ борд

При нужда можем да осигурим превоз на товари с бордови камион с падащ борд. Товар до 2 тона с падащ борд до 700кг.

Микробус
Микробус

Превоз на големи количества мебели с чист и обемен бус, тип товарно такси за варна и цялата страна.

Самосвал

Извозване на всякакъв вид товар до 3.5 т. Също така предлагаме и доставка на пясък, чакъл, тор, филц и др. със самосвал.

Обади се за безплатна оферта
0898290508
Транспорт за България
Транспорт в България

Обърнете се към нас и ние ще Ви предложим бързина и качество. Предлагаме транспорт за цяла България в рамките на ден. Разполагаме с тирове, фургони, камиони, както и обикновени коли. Гъвкави сме и можем да се справим с всякакви ситуации и импровизации на пътя. Реагираме бързо и на извънредни ситуации. Ако искате да превозим Вашия багаж или просто да изпратите такъв до адрес в България, ние можем да ви предложим бързо решение, конкурентни цени и изпълнение в срок.

Експресен транспорт
Експресен Транспорт

Разчитайте на нас в спешни и извънредни ситуации, когато се налага бързо да преместите своя багаж от едно място до друго. Ние ще извозим всяка Ваша вещ бързо и сигурно, като предварително сме го опаковали с качествени материали, отговарящи на всички стандарти. Ще организираме пътуването в най-удобното за Вас време и по най-добрия маршрут. Ако сменяте квартира, местите се в по-голямо жилище или измествате бизнеса си, разчитайте на нас и ние ще го го извозим и подредим според Вашите предпочитания.

Защо нас
Пълно обслужване

Ние ще натоварим, преместим и разтоварим Вашите предмети, техника и др. без да е нужно никакво действие от Ваша страна.

Конкуренти цени

Можем да бъдем Вашия надежден партньор и да Ви предложим различни видове транспорт на мебели, оборудване и др. на конкурентни цени.

Бързина

Работим всеки ден, без почивка и можем да осигурим бърз транспорт в цялата страна дори и в рамките на един ден.

Товарно Такси

Разполагаме с различни видове превозни средства и предлагаме услуга тип "Товарно такси" за Варна и страната, на ниски цени

Обади се за безплатна оферта
0898290508
Често задавани въпроси

Какви са цените на вашите транспортни услуги?

Цените варират спрямо превозното средство, което ще се използва и крайната дестинация. Примерно за транспорт из Варна предлагаме цени от 15 лв. за по-точна информация може да разгледате нашия ценоразпис или да ни се обадите за безплатна оферта.

Може ли да се поръча само транспорт без хамали?

Да, ние предлагаме само транспортни услуги, които се таксуват на час или на километър пробег. Примерно пренасяне на мебели при ремонт на магазин или смяна на адреса му.

С какви камиони разполагате и кои райони обслужвате.

Разполагаме с товарни коли, микробуси и камион с падащ борд. Работим главно из Варна и областта, но можем да транспортираме Вашите вещи до всяка една друга точка в България.